Джелк Метод

Деревообрабатывающее съвети и техники, които всеки може да използва

в
Ако сте професионален дърводелец, или просто правят това като хоби, винаги има добра причина, за да отнеме време, за да научите повече за изкуството. Винаги има нови трикове, които да бъдат открити, както и нови инструменти, ще се появят на пазара, за да направи работата по-лесно. Ако искате да научите повече, трябва да прочетете статията, Че трябва да бъде.


в
Ако заряжаете му, никога не оставяйте инструменти, е включен в мрежата без надзор. Вие никога не знаете, кой може да се обърне с вашия инструмент, случайно чрез активиране на него. Не само това може да навреди на елементите около него, но за един човек може да бъде наранен и ще могат да бъдат оставени отговорност за крайния резултат на<.BR />

в
Не правете грешката да купуват деревообрабатывающее за доставки на базата само на цената. Това може да се окаже грешка, която ще ви струва повече, в края на краищата. Ако материалите, които можете да закупите не е много добро качество, те се износват по-бързо, отколкото по-скъп средства, което означава, че ще трябва да ги замени много по-рано<.BR />

в
Ще загубите бормашина ключов патронник пресата често? Добър начин, за да ги държи в обсега на пробия дупка някъде на пробивна машина, те са подходящи. В горната част На корема-това е едно добро място, където можете да го видите. Пробийте малка дупка точно същия размер в гредата Чък и той са смесени.


в
Ако търсите че първият проект, дървообработване, какво ще кажете като се започне с една проста кутия? В действителност, това е може би най-популярният първият проект на дървообработващи там. Купи евтини дърва за огрев, които харесвате, и дизайн на кутии, които биха могли да работят около вашия дом. Може би това е за канцеларски материали, или може би това е за кухнята? Има много опции.


в
Използването на рециклирана дървесина в зависимост от наличността. Има много места, които работят с дървесина, която често изхвърляне на отпадъци, които могат да бъдат полезни. Например, магазин за стоки за дома е добър начин да се провери. Възползвайте се максимално от този факт и да се провери за рязане на дърво, които бихте могли да ползвате. Това може да ви спести доста пари.


в
Преди да боядисате дървото на проекта, уверете се, че правилно шлифован парче. Започнете с груби сортове шкурка, а след това постепенно да се промени към по-фините клас. След смилането, почистете вашия проект с лепкава кърпа, за да вземем остатъците дървесен прах. След това си парче да бъде готов да се боядиса.


в
Можете да приложите на петното с четка или парцал. Работа петно срещу зърнени храни, и с него също. Не е нужно да бъде чист, просто го направи гладък, равномерен слой на дървен материал. След това, избършете веднага на тон по-светъл цвят или да го оставите на лицето до петнадесет минути, преди да избършете за по-дълбок тон.


в
Можете да се предотврати проникването на лепилото чрез поставяне на малярную лента по протежение на фуги на дърво спазват. Първо, лентата на дървен материал по дължината на шева, след това използвайте EXACTO нож да отрежеш лента на шева. След това, лепило парчета дърво заедно и задръжте ги. Просто преди това, като лепилото напълно изсъхне, можете да изчистите лента.


в
Както можете да прочетете в началото на тази статия, винаги има нещо ново да научите за сферата на дървообработването, без значение колко дълго сте правили това. Сега, когато четете статия, вие знаете, че това е истината, защото вие със сигурност научих нещо за себе си. Сега всичко, което трябва да направите, е да се прилагат съвети, така че те ще станат част от вашата практика.