Голям Пакет

Искате Ли Да Научите Някои Съвети Лаптоп? Опитайте Тези!


в
Преносимите компютри са способни на толкова много функции. Някои от хората ги използват почти изключително само за това, за да съхранявате снимки, направени с други устройства. Ако вие сте този, който има много снимки, които вие с удоволствие ще се показват на своите приятели и членове на семейството, се уверете, че компютърът ви има много място за съхранение със снимка заемат повече място.


в
Ако сте геймър, вие искате да сте сигурни, че вашият лаптоп има специален графичен процесор. Ако това е стандартен (вграден) видео карта, тя може да работи добре в дивата природа с игри обичате да играете. Търси ATI или NVIDIA графичен процесор. Как ще графики и скорост.


в
Ако търсите много по-лек лаптоп с тегло, смятат нетбук. Нетбуците имат малко тегло, е много компактен и обикновено по-евтини от традиционните лаптопи. Недостатък на нетбуците е, че те не са толкова високи, функциониращи като традиционни лаптопи. Все пак, ако търсите просто лаптоп с евтина цена, това е начинът.


в
Уверете се, че следващата лаптопът е с отличен звук. Някои лаптопи не са на звука, тъй като това, което е включено в опаковката. Този гаден и ви преследват, когато гледате видео на YouTube и звук и смрад. Винаги проверявайте на звука преди да си купите лаптоп.


в
Ако планирате да се запази този компютър в продължение на известно време, се уверете, че той може да бъде обновен. Може да се наложи да смените твърдия диск или добавете още памет. Тези промени е по-лесно да направя на някои компютри, отколкото други. Опитайте се да получите нови възможности, но не плаща за тези подобрения, които може да са остарели през следващата година.


в
Размерът има значение при избора на лаптоп. За преносими компютри, екрани, обикновено в диапазона от 13 инча до около 17 инча. Ако искате да използвате лаптопа си като заместител на работния плот на компютъра ви 17-инчов монитор, вероятно, най-доброто за вас. Ако вашето зрение е добро и ви се нуждае от много лек компютър, помислете за закупуване на 13″ лаптоп.


в
Запазването на вашия компютър в предвид, преди да започнете да пазарувате. Например, ще можете да го използвате в кухнята, за рецепти, докато готвите? Ако това е така, поставете на кожата, който е водоустойчив върху него. Използвайте списъка, който сте измислили, за да научите какви възможности имате.


в
Процесор важно при избора на нов лаптоп. По-скъпи лаптопи имат процесор, който ще се бори при работа с производителността и интензивни задачи МЕДИИ. Те са повече от достатъчно за един обикновен, макар и уеб сърфиране. Ако сте геймър или използвате големи файлове за програмиране, то купи лаптоп с мощен процесор.


в
Помислете за софтуер, който е включен в лаптопа. Има някои програми, като например текстообработка и електронни таблици, които могат да бъдат важни за вас, за да помисли. Бъдете внимателни, тъй като някои от включените софтуер свръх. Трябва да знаете, е дали че са включени в пълната версия, демо-версия, или условно-безплатни програми.


в
Мисли за мишка. всеки лаптоп е един. Вие лесно бихте могли да не забележите този ключов елемент, и научете се, че не ви харесва този, който сте приключили. Има няколко вида вградени видове мишки. От тъчпада, за да следят топката. Намери едно, което е удобно за вас, за да използвате<.BR />

в
Бъдете сигурни, за да попитам какво се случва с вашия лаптоп, за нови или употребявани. Като нов лаптоп може да дойде с кабел за зареждане, но това може да е бавно, предназначени за европейските пазари, или прекалено къси. Ако знаете, че ще получите, вие няма да бъдете изненадани, когато сте го извадя от кутията.


в
За получаване на функции за визуалния редактор, без по-голям размер екран на работния плот, се препоръчва да се използва TinyMCE advanced. Можете да създадете HTML-код, който е по-напреднал, а също и подкрепа вграден CSS и таблици. Изображението и диалози линка идват с много възможности, както и, че го прави толкова гъвкави, тъй като много настолни редактори.


в
Разбирам, че си нужди оборудване ще бъде. Ако сте геймър, звукови и видео карти ще бъдат важни за вас. Това също така ще означава по-бърз процесор и повече оперативна памет. Ако сте по-случаен потребител, избягване на най-новите, най-голямото звуково и видео оборудване. Обаче, ако редовно се гледаш филми, те стават по-отблизо отново.


в
Вие трябва да се запитате дали сте гонг, за да използвате вашия лаптоп като основен компютърни устройства. Много хора са заменили своите компютри с по-малки устройства. Ако искате да направите това, вие вероятно ще изисква по-голям екран, повече ram памет, отколкото е бюджетен лаптоп обикновено идва в пакет с и по-бърз процесор.


в
Определете кои задачи, вие ще използвате вашия лаптоп. Трябва да помислите за закупуване на устройството. Лаптопа не разполага с голям багаж или голям операционна система. Но те ни дават богат опит в работата на браузъра и множество производителност и скорост. Те са също евтини. Понякога, можете да получите пълен размер на лаптоп под сто долара.


в
Като се има предвид много приложения, което хората намират за преносим компютър е важно, че купувате този, който ще отговаря на вашите нужди. Не забравяйте да си изследвания, преди да можете да пазарувате. Информацията в тази статия може да ви помогне, когато искате да решите, какъв компютър е идеално за вас.