Голям Му Е

Грижа За Кожата Не Работите? Използвайте Този Съвет!


в
Хората забелязват на кожата си, докато не забелязах много още за вас. Това означава, че е важно да се включат режим на флуоресценция сияние на вашата кожа. Въпреки че много продукти на пазара ви обещават красива кожа, има много евтини схеми за красотата, която ще свърши само работата, ако не и по-добре<.BR />

в
Една от очевидните точки грижа за кожата-ежедневно почистване на лицето и още. Ако ще се противопоставят на това е обичайната рутина, порите могат да се натрупват и вие ще забележите досадни акнето започват да се появяват. Просто изплакнете ги ежевечернее с топла вода и сапун е напълно достатъчно, за да се свърши работата.


в
Един от най-добрите неща, които можете да направите, за да предпазите кожата си, за да сте сигурни, че винаги използвате слънцезащитен крем, когато е на открито, дори в облачен ден. Крем спестява вредното въздействие на ултравиолетовите лъчи се произвежда на слънце причинява бръчки. Много от слънцезащитните продукти съдържат и овлажняващи агенти, която им дава възможност да служи непосредствено на две цели.


в
За справяне с проблемите на сухота на кожата, има повече продукти, съдържащи омега-3 мастни киселини. Суха, лющеща се кожа, понякога е симптом на недостиг на мастни киселини, като тези вещества да запазите кожата си влажна. Те също така намаляват възпалението, което спестява на петна от получаване на ръка. Храни, съдържащи омега-3 мастни киселини включват орехи, ленено семе и риба като риба тон и сьомга.


в
Ако искате да почистите кожата си, може би трябва нещо да жертват. Агенти за избелване на зъбите продукти всъщност може да бъде виновен на тези открития, които се случват около устните и устата. Спрете да избелване и вие ще забележите значителна разлика в кожата си. Можете също да опитате с друг продукт за избелване, за да видите, ако може да се избегне реакция.


в
Добър начин за предотвратяване на акне, чрез създаване на аспирин маска. Да се вземат някои без покритие аспирин и нарежете ги при непрекъснато бъркане просто достатъчно вода, за да се създаде слой паста. Да, на десет минути и изплакнете. Тази паста съдържа салицилова киселина от аспирина, който помага за почистване на порите на кожата и да се отървете от акне белези.


в
Заведения за бързо хранене може и добър вкус, но това е ужасно за вашата кожа. Всичко, което мазнини, масла и мазнини може наистина да окаже влияние върху тялото и лицето. Предпочита употребата на здравословна и питателна храна, в домашни условия. Ще спестите пари и да запазите кожата си.


в
Дали кожата ви тон-светъл или тъмен, винаги използвайте слънцезащитен крем, слънчеви дни. Не само прекомерно излагане на слънчева светлина причинява рак на кожата, това също ages кожата много по-бързо. Ако имате особено на по-светла кожа трябва да избягват слънчеви бани твърде много. Когато се намали излагането на кожата на слънце, можете да се намалят години преди си вид.


в
Режими за грижа за кожата са различни за всеки тип кожа. Намери препарат за почистване, който работи за вашия тип, и се придържайте към него. Ако имате мазна или смесен тип кожа, опитайте гел или пенящихся средства. Трябва нормална и суха типове кожа пръчка с крем на основата на почистващи препарати. Тонери не са задължителни, но направи чудеса за вашата кожа. Опитайте ги и отидете от там.


в
Грижейки се за вашата кожа лесно, ако следвате три прости стъпки. Почистване-това е първата стъпка, и вие трябва да изберете препарат за вашия тип кожа. Следва да се използват тонер, който се стреми да намали порите и премахва всеки препарат за почистване, останала на лицето му. Третата стъпка е да се хидратира, но бъдете сигурни, да се запечата влага, нанесете го преди тонер напълно суха.


в
Ако вие сте човек, който мисли, че се нуждае от специален под очите, за да се грижи за програмата за грижа за кожата, след това трябва отново да се оценят вашите идеи. Ако вие проверите съставките на тези продукти, ще видите, че те са почти същите, както за лице, овлажнители. Така че спести малко пари и да се придържат към изключително овлажняване.


в
За да подобрите своя тен, трябва да отшелушивать кожата. Пилинг премахва мъртвите и усойни клетки на кожата, прави кожата здрава и блестяща. Нежно ексфолиращ скраб може да съживи вашата кожа, без да наранява нея. Редовната ексфолиация, може да намали видимостта на белези и бръчки, както и може да доведе до намаляване на броя на пробиви.


в
Грим с осветляющий овлажняващ крем ще направи лицето да изглежда по-добре. Те съдържат частици от светлина, които могат да прикрият недостатъците и помагат на кожата да отразява светлината в ласкателни начин. Те също са добри за вашата кожа, както и редовната употреба може да доведе до по-добре изглежда естествена кожа.


в
Винаги тествайте продукти за грижа за кожата, преди да можете да ги приложите към вашето лице. Често хората използват ги само за да разберете по-късно, че те са силно алергични към нещо. Вземете малка проба и да постави някои от продукта върху малък участък на лицето или на гърба на китките на ръцете за тестване. Ако имате алергия към нещо, можете да научите в продължение на няколко минути, тъй като кожата ви се зачервява или сърбеж.


в
Наличието на добра и здрава кожа, без да купуват скъпи продукти, много по-лесно, което повечето хора мислят. С всички тези възможности за избор, там със сигурност ще бъде нещо, което ще помогне на всички. Опитайте тези съвети и изберете тези, които искате да включите във вашия нов режим за красота.