Големи Мъжки Членове

Успешен ОВКВ може да бъде във вашите ръце
в

в
Повечето от собствениците на жилища искат ОВК система, която работи добре. Ако те купуват по-ниско качество, по една или онази, която разрушава, тя може да бъде много неприятно. Беден системи може да ви струва повече пари и нерви, когато те съборят. Така че, важно е да знаете как да запазите вашата система, и какво да правя, ако трябва да се замени или поправи го.


в
До лятото ще трябва да се почисти острието и серпентина на кондензатора на вентилатора. Изключете захранването преди започване на работа и почистване на вашата система. Освен това, винаги почистваме всички отпадъци, като листа от външния кондензатор.


в
Ако вашият кондензатор идва с петролни пристанища, трябва да намажете с годишните си. Тези пристанища, често покрити с каучук или с метална капачка. Добавете 10 капки на белите дробове, нерафинирани масла по SAE във всяко пристанище. Бъдете внимателни да не използвате прекалено много.


в
За това, за евтино охлаждане на вашия дом, отопляеми. Ако сте приели по няколко души в един ден или просто да пие студена вода с лед, ще откриете, че можете да спестите много пари от сметките си за комунални услуги, водене на термостата е малко по-висока, отколкото обикновено в дома си.


в
Вие трябва да бъдете сигурни, да се промени на въздушния филтър на вашия ОВК системата на всеки шест месеца. Пренебрегването на тази препоръка може да доведе до образуване на прах се запушват канали. От своя страна, системата няма да работи правилно, и ще намерите вашите сметки върви нагоре. Струва си да отделите време за почистване на филтри.


в
Ако търсите доставчик на услуги, за да извършите поддръжка на ОВК системи, търси компания, която стои зад тяхната работа. Това е особено важно, ако си компресор или кондензатор е в ремонт. Ремонт на тези две неща са много скъпи, така че вие ще искате да се уверите, че гаранции на доставчика на услуги своята работа.


в
Преди наемането на ОВК компания, вие трябва да разберете, колко време те са били в бизнеса. Имате по-голям шанс за получаване на добра услуга по този начин. С наемането на изпълнител, който тепърва започва, може да бъде рисковано.


в
Помислете за алуминиева дограма, климатици за вашия дом ако ви накарам да мислите за инсталиране на централна единица. Наистина трябва да се успокоиш кухнята на нощта? Имате няколко етажа със само една жилищно спални? Да, ефективно и евтино хладен само там, където човек всъщност живее, дограма са чудесен избор.


в
Използване на ОВК система, за отопление на вашия вода безплатно! През лятото топлина, извади от вашия дом се използва за затопляне на вода с помощта на геотермална система. Това е готино вашия дом, което ви позволява да спестите от разходите за топла вода, плюс това е екологично за сваляне!


в
Лъчиста бариера-това е невероятно устройство, което ще помогне за подобряване на ефективността на климатичната блок. Това ще блокира топлината, която идва c. Ако правите всичко правилно, таванско помещение може да се използва като жилищно пространство също.


в
Имате нужда от нов климатичен агрегат? Има неща, които трябва да се помисли на първо място. Всяка система си има своя рейтинг, този рейтинг казва площ, която може да бъде ефективно контролирана температура. Това, вероятно, е по-мъдро да закупите системата, което е малко повече, отколкото мислите, че трябва, а не онази, която е по-малка.


в
Не покривайте вентилационните отвори. Пазете вентилационните отвори са отворени и разблокируется на всички времена. Много хора смятат, че затварянето на вент ще се спестят пари от разходи за охлаждане. Това не е вярно. Това може да повреди вашата система HVAC. Закриване на вентилационните отвори може да доведе до вашата сонда за охлаждане може да замръзне и да повреди компресора.


в
Ако искате да живеете комфортно, отопление, вентилация и климатизация, трябва да бъде в добро работно състояние. Без поддръжка, вие може да се окажете доста неприятно. Никога не позволявайте това да се случи с вас, имайте в предвид, всички съвети тук, за да се уверите, че вашата система HVAC ви осигурява добър въздух.