Главичката На Члена

Ние искаме вашия опит в колеж, за да бъде положителен, така че разгледайте нашите съвети
в

в
Уезжаешь в колеж-това е цял нов свят. Това е едно вълнуващо приключение, където вие сте капитан на собствения си кораб и задължения като ще се окаже, зависи от вашия избор. Информацията в тази статия може да ви помогне да получите вашия професионален колеж положителен резултат в началото.


в
Без значение колко време е да мислите, или че ще трябва да преживеят в този процес, никога не се отказвай на вашият колективен кариера! В разгара на момента, че нещо или някой може да държи повече сексапил, отколкото угояване и безкрайни изпити, но в края на краищата, че сертификат за завършване на училище, ще ви струва всичко, което трябва да направите, за да го получи.


в
Не се притеснявайте за избора на основните веднага. Повечето училища дават, докато си младши година, за да изберете основен, така че вие трябва да отделите време, за да разгледате различни варианти и да разберем, че повече от всичко обичам, и, може би, искате да направите кариера, преди да изберете началната<.BR />

в
Преди да се спрете на това, че вие сте майор, когато отидеш в колеж, обърнете внимание на това, че работните места са на разположение във вашия район. Вие не искате да се измъкнем от училище и да бъде в състояние да получи работни места, които са под вашето ниво на умение. Препоръчва се запазване на постоянно ПРЕБИВАВАНЕ, ако трябва след излизане от училището.


в
Ако се окажете изостава в класната стая, не се колебайте да се свържете към своя професор. Проверете каталог преподаватели вашето училище, за да разбера неговите офис. Отделете време, за да спре да изразят своята загриженост. Вашият професор иска, за да сте постигнали успех и да ви насочи към най-добрите ресурси.


в
Възползвайки се активност и почивка, на разположение в кампуса на учебното заведение. Много университети предлагат множество безплатни и евтини дейности за студентите от концерти на живо до кинопоказов. Те също имат фитнес-центрове, плувни басейни и други места за отдих. Можете също така да се присъединят към клуба или групи около вашето хоби, религия и др.


в
Намери банка, която предлага безплатен спестявания и проверка на сметка. Огледайте се наоколо и да отидете с организацията, която често работи със студенти и не ви начисли допълнителна такса за куп неща. Да задават въпроси и да разберете, ако можете банка онлайн, така че можете да управлявате парите си, когато е удобно за вас,<.BR />

в
Когато планирате графика си, да направи всичко възможно, за да се въздържат от провеждане на занятията, които твърде рано сутрин или прекалено късно вечерта. Тези упражнения могат да бъдат много трудни, тъй като вие често ще пропуснете тези занимания са за сметка на времето. График на занятията успоредно в средата на деня.


в
Уверете се, че имате собствен ФАФСА представени в началото на годината. Това е финансова помощ, която автоматично се назначава от правителството. Колкото по-рано го приемете, толкова повече ще получите своите предимства. Понякога, на финансите може да не са достатъчни, особено в по-малките учебни заведения. Бъдете готови!


в
Като току-що сте прочели, колеж-това е не само академични постижения, това е също едно незабравимо приключение. Купи съвети за пестене на статии в ума, трябва да бъде в състояние да се съчетаят задълженията на колежа е по-добре и постигне по-голямо, докато все още намират време, за да станем приятели, да води социален живот и да се създаде спомени за цял живот.