Гел За Уголемяване

Лесни съвети, за да ви помогне да управлявате котки
в

в
Когато котката не спят, те трябва да направят нещо, за да мине време. Те ще ви във всичко и драть мебели, когато те са сами. Можете да го предотврати, като се уверите, че те имат достатъчно играчки. Продължавайте да четете, за да научите повече за някаква голяма котка играчки.


в
Ако имате стара котка, можете да направите своята легло по-удобно поставяне на теракот с подово под нея. Можете да направите това само с теракот плочки за измерване на квадратен фут. Нагрел във фурната на около 200 градуса, той може да бъде готов само в рамките на 15 минути. Сложи плочки в кърпа и я поставете под спално бельо котки. Ако е възможно, отново да се претоплят по няколко пъти на нощ.


в
Ако вашата котка е зле възпитани, можете да се отрази на поведението му в сигурен и хуманен начин, с помощта на вода. Попълнете малък воден пистолет и спрей бутилка с вода бутилка с чиста вода. Да се даде на котката няколко леки изблици на вода, когато го хванете наред и той скоро ще се научи да прекрати нежеланото поведение.


в
Не бъдете постоянни, когато се запознаят с новия си котка. Котки предпочитат да бъдат под контрол и да вземат нещата в свой собствен темп. Уверете се, че вашият нов котка-това е удобен и безопасен. Нека котката ви отнема от времето си на изучаването на новата среда. Когато котката се чувства у дома, това ще бъде по-вероятно, за да се опита да се сприятели с теб.


в
Котки и електрически кабели не се смесват. Ако забележите, че котката ви има навика да дъвче електрически кабели, се опита да ги свърже и да ги скриете от котешки reach. Ако това е невъзможно, спрей малко горчива ябълка на кабели. Не само горчива ябълка нетоксический, котки абсолютно мразя вкуса.


в
Уверете се, че да химикали и опасни вещества далеч от котката. Химически вещества, като например защитата от замръзване има сладък вкус. Това насърчава котката да го пиете по-често, в резултат на фатални последици. Съхранение на химически вещества заключена в килера ще помогне да се гарантира, че вашият любопитна котка не гълта отровата.


в
Човек Не трябва да вярваме, че лекарството е добро за вас приеме, че е безопасно за вашата котка, както и. Много лекарства са направени за хора са фатални за котки, като парацетамол съдържащи лекарства и аспирин. Винаги се консултирайте с вашия ветеринарен лекар, преди да дадете на котката нещо.


в
Се справят с котето често. Колкото по-дълго котката се обработва като коте, толкова по-лесно те приемат колебаят, когато те се отглеждат, особено около техните лапи. Това е важно, тъй като всички котки трябва периодично да посещавате ветеринарен лекар, и този процес е много по-лесно и по-малко стресиращо, ако котката е приучена към разглеждане. Тя също така ще направи груминг и прическа ноктите е много по-лесно.


в
Котка е доста ниско съдържание на домашни любимци. Те не изискват много внимание и един-на-един път, като кучета го правят. Почистването на котешката е един от най-тежките дела в къщата. Инвестиране в добро самопочистване на котешката тоалетна може да помогне за намаляване на броя пъти, вие трябва да го почистите.


в
Ако получавате коте за вашето дете, обсъдете това с тях, преди да донесе на котка у дома. Уверете се, че децата знаят, че стаята котка може да отиде в стаята, и какво не. Ако планирате да има закрит котка, обяснете на децата си, че котката не може да бъде отвън. За получаване на тези правила на място, преди да, като котка, вие ще бъдете уверени, че вашите деца могат да разберат.


в
Уверете се, че има достатъчно урни, в дома си за всички котки, които се намират там. Оптимално е да има един котешката за всяка котка. Ако живеете в дом, който има много етажи, там трябва да бъде на всеки етаж-за всяка котка.


в
Разберете, че вашата котка лесно се поддават на влиянието на обкръжението си. Котките имат отлични спомени и, като цяло, продължават обучението през целия живот. И напротив, те също се запазват страшно преживяване, и това отнема много време, да забрави страховете си. Да се насърчава с котката и избягвайте ситуации, които ги плаши.


в
Ако вашата котка наскоро роди, независимо дали е сигурен, че тя има сейф, отделен кът, за да се грижи за тях. Майката на котката може да се изплаши непознати или силен шум, понякога води до намаляване на производството на мляко. Те също могат да се скрие котенца на места, където не можете да ги намерите, като шкафове или под леглото<.BR />

в
Ако живеете в район, който е обитаван от диви животни като койот и свадлива жена, може да се наложи да направите вас котка вътрешен котки. Диви животни представляват реална опасност за котката, и за да се избегне загубата на любимия си домашен любимец, понякога е по-добре да ги държи в закрито през живота си.


в
При котките много енергия и играчки, може да ви помогне да ги зает. Не е нужно да се търси компромис, нещата си, за да се насладите на тяхната компания. Използвайте тези съвети за щастлив котки.