Вита Гра

Как да се контролира и лекува техните депресия
в

в
Депресията може да ви попречи да видя всички възможности в живота си. Професионални консултации или безкрайни предписания, не може да се обжалва пред вас.


в
Отличен съвет, който може да ви помогне да излезе от депресията, да принуди себе си да правя неща, които обикновено обичам да правя. Когато сме депресирани, ние обикновено губят интерес към всички наши любими занимания. Принуждава себе си да направя любимите си занимания, вие ще бъдете в състояние да си парфюм нагоре.


в
Ако се чувствате депресирани, и имате средства, помислете за вземането на домашен любимец. Дори и малки животни, като гризач може да ви даде усещане, че някой зависи от вас, всеки ден. Наличието на домашен любимец-това е особено полезно за бутане, ако живеете сами, тъй като това означава, че вие не се върне у дома в празна къща.


в
Когато се чувстваш ясни признаци, че вашата депресия може да бъде шалят, опитайте се да се изкъпе. Отпуснете се в топла вода с аплифтинг чете или релаксираща музика, помагат за успокояване на духа си. Не забравяйте да се уверите, че водата е толкова топла, колкото можете да приемете го, топла вода ще ви помогнат да се отпуснете, както физически, така и психически.


в
Дори ако никога не си се чувствал добре по-рано в живота си, това не означава, че той не може да започне бързо и неочаквано. Депресия може да има много късно начало, така че не са за отписване, дори ако сте във вашите четиридесет или петдесет. Той може също така да нанасят удари от двата пола в почти равни количества.


в
Един от най-добрите начини в борбата с депресията-това е здравословна, добре балансирана диета и се избягва емоционалното хранене. Хората често са склонни към преяждане, като начин за избягване на депресия и да се избегнат неприятни вътрешни чувства. Чрез преяждане, може само да отложи чувства, които трябва да бъдат разгледани и, в дългосрочен план, което прави вашата депресия е по-лошо.


в
Въпреки че е очевидно, че депресията, като правило, води до тъмна мисъл, вие трябва да направите всичко по силите си, за да не си позволи да влезе в тези цикли. След като започнете да си въобразявате, за своята смърт или самоубийство, това може да бъде доста трудно да се измъкне от примката на обратна връзка, което прави по-и по-мрачен.


в
Обърнете внимание на симптомите и тялото си, особено когато става въпрос за концентрация и памет. Много хора страдат от лека загуба на паметта, тъй като те възраст, и да го обвинявам за “големи точки” или дори ранен маразм. Въпреки това, в много случаи, тези инциденти, загуба на паметта, по-свързани с депресия, отколкото на възраст. Лечението на депресията може да бъде изключително успешни в решаването на проблеми с паметта.


в
Да се улесни вашата лична тежест. Всеки човек има задължения, които са необходими за живота си, обаче, често хората се добавят много повече, отколкото им е нужно. Когато вашият график е пълна до горе, той може да ви изчерпани и не е в състояние да се възползват от дори една дейност, която наистина харесва. Обърнете добър поглед върху графика си и падане, което не е абсолютно необходимо. Ще се диша малко по-лесно и може да се съсредоточи върху улавянето на вашата депресия.


в
Полезен съвет за хора, страдащи от депресия, е да има разнообразие от здравословни, полезни продукти. Депресията може да бъде усложнено от диети пълни с захар и други празни калории. Избор на пресни, екологично чисти продукти, може да помогне за повдигане на настроението и може да осигури жизненоважен хранителни вещества, които са от съществено значение за доброто физическо, а и психическо здраве.


в
Ако сте леко потиснати или смятате, че “сините” най-лошото нещо, което можете да направите, е да си седя у дома и да мисля за това. Да излезем и да се забавлявате. Намери група, за да се присъедини или ново занимание, което ви изглежда интересно.


в
Един от начините да се спре депресия в своите песни, да предизвикате себе си, за да се намери нещо положително във всяка ситуация, независимо какво. Да останеш позитивен, вие ще откриете себе си в по-добра позиция, за да открият решение на всички проблеми идват заедно.


в
Да време да прекарват на открито, в природата. Ще видите, че в сряда доста доволни и не само може да стане доста спокойна на фона на природата, която ви заобикаля, но и ще получавате повече яснота и по-позитивно отношение към живота и към себе си, се развива без стрес психическо състояние, което подхранва щастието.


в
Пиенето на вода действително може да лекува депресия. Обезводняване може да причини на тялото, за да се затвори, както и мозъка си. Това не може да бъде щастлив и да има положителен начин на мислене, ако сте дехидратирани. Опитайте се да се пие половината от телесното си тегло в унции всеки ден. Ако ти тежи 150 килограма, ще ви е необходима 75 мл вода.


в
Получите някои от слънчева светлина. Дефицит на витамин D може да се прояви като депресия и най-ефективен източник на този важен добавка-това е слънцето. Ето защо сезонно афективно разстройство (С. С. А.) е толкова разпространено в дождливом климат, като Тихоокеанската Северо-Запад. Дори ако живеете в слънчев език, това не е добре, ако можете да излезете на улицата, за да го ползват!


в
В тази статия ще могат да работят повече и по-умни, за да оставите депресия след себе си. Щастието може да се намери, ако работите върху това.