Бързо Свършване

Опитайте Тези Идеи, За Да Направите Дома Си По-Безопасен<.BR />

в
Лошите неща обикновено се случват, когато най-малко очаква. Не пренебрегвайте сигурността на вашия дом, на вас и вашето семейство. В следващата статия ще ви даде някои много полезни съвети, свързани с дома за сигурност, които не искате да пропуснете.


в
По всяко време можете да си купувате нов дом, смяна на брави. Човек, който преди това е принадлежал на къща, може да направи копия на ключове. Имате ключар веднага. Когато загубите ключовете си заключва rekeyed.


в
Ходи навън през нощта, за да видим какво се вижда през прозореца. Ако имате ясна представа за техните ценности, е особено лесно да се открадне електроника и потенциалните крадци. Ако вие не искате да промените интериора на вашия дом, просто се уверете, че щори или завеси затвори вид.


в
Не позволявайте на никой да ви не знаете в дома си. Има някои хора, които са много убедителни и добре да се получи, да ти пускаешь ги в своя дом. Някои хора просто чукат на вратата ви, за да видите дали има инсталирана система за сигурност, и ако не, те могат да бъдат изпратени ви по-късно, когато сте далеч.


в
Запознайте се със съседите си. Говорете със съседите си и с тези на вашия блок. Ще откриете, че приятелски настроени съседи правят за мощна мрежа за подкрепа. Дръж си очите за техните свойства, и те ще отговарят на същите. Също прислушиваюсь за клюки. Можете да научите важна информация за безопасност, например, ако чужденци са били крие в съседната стая.


в
Една от най-големите области, предизвикващи загриженост по отношение на сигурността на дома е подобряване на къщата си. Не позволявайте на вашите храсти и други озеленяване расте там, където тя може да се скрие точка за влизане във вашия дом. Крадците просто обичат да са в състояние да останат скрити, докато те са в дома си, така че пазете си храсти почиства.


в
Можете да скрие нещата на вашите стени. Ако сте собственик на по-малко неща, които се нуждаят от защита, мисли за тях, скрити в стените. Просто отворете неизползвани плоча прекъсвач, контакти и телефонни розетки. Можете лесно да инсталирате фалшиви неизползвани чинии.


в
Дръжте прозорците затворени. Струва ми се, е очевидна стъпка, но много хора просто забравят да провери ключалките на прозорците. Крадци винаги търсят най-лесният път в дома, а прозорците и вратите са едни от първите точки на входа те проверяват. Това включва защитени прозорци също, като екраните могат да изгарям доста лесно.


в
Да поиска съседка да се грижите за вашия дом и получите на електронната си поща, ако сте се събрали в пътуване за седмица или повече. Разбойниците понякога проверка на имейли или вестници копятся на пътя. Ако вашият съсед получава предварително, това изглежда като че ли сте у дома.


в
Безжична система за видео наблюдение с ръцете си може да бъде много по-евтино, отколкото в системи, принадлежащи и на инсталираните в дружеството за домашно сигурност, но в него липсват някои важни предимства. Ако не е опитен, не може правилно да си инсталирате системата. Освен това, в случай на повреда в системата вие носите пълна отговорност за всеки ремонт. Също така съществува никаква връзка с полицията.


в
Ако сте инсталирали системата за безжично видео, Можете да го зададете, за да се обадите или до 10 на други хора, в случай на пробив. Въпреки това, не можете да зададете 911, като една от стаите, за да се обадите, и няма резервна на полицията. Система придобили повече наематели, от домакините на къщата.


в
Ако имате домашни животни, то вие, може би, злясь на инсталирането на система за домашно сигурност, от страх животни чрез създаването си през цялото време. Обсъждане на тези въпроси, преди покупка система, и добра компания трябва да бъде в състояние да конфигурирате своята система, за да не бъде прекалено чувствителни.


в
Престъпниците не е предвидима и сух вашия дом може да се случи във всеки един момент. Не отрича, направи това, което е необходимо, за да бъдат безопасни. Съхранявайте тези съвети в ума, и започнете да търсите за система за качеството на дома за сигурност.