Бавно Свършване

Използвайте тези идеи, за да ви помогне да контролирате своите пристъпи на паника
в

в
Не е известно много за панически атаки, и много хора не са убедени, че те съществуват, докато са едно. Това може да бъде трудно да знаете, че можете да направите за тях, но ето някои стъпки, които можете да предприемете, за да сте сигурни, че можете да се справите с тези атаки, когато те се случват.


в
Един от начините да се намалят паническая атака кратък, за да се възстанови контрол върху своите действия. Когато се сблъскате с вашите страхове, вие сте в състояние да ги преодолее.


в
Ако смятате, че сте изложени на панически атаки, вие трябва да се опитаме избягване на кофеин и алкохол. И двете вещества, както е показано, за да предизвика увеличаване на вероятността от настъпване на пристъп на паника. Контрол на честотата на вашите атаки с помощта на този прост съвет.


в
Мисля, че чрез страха, мисли по време на пристъп на паника и се опитайте да разберете, защо тези проблеми ви притесняват. Ако чинии в мивката ви притеснява, защо? Това е така, защото вие не искате хората да са ги виждали? Защо не? Можете да намерите дълбоко вкоренени проблеми, които трябва да бъдат решени.


в
Когато имате паническая атака, трябва да се опитате да направите дейността, която човек, обхванати от страх, обикновено не се прави, особено ако това може да ви накара да почувствате, че сте господар на положението. Когато вие успешно направете го, организират малък празник за себе си и забележете каква ти си прекрасна!


в
Да се съсредоточи върху дишането пъпа по време на пристъп на паника. Да седне или да легне и да мисли за своя пупку, центъра на вашето тяло. Пъпа не се чувства никакво напрежение, нито болка, и това е вашата връзка с хората, които обичате. Представи си сребърен кабел, излизащ от него, за човека, когото обичаш повече от всички, а след това се черпят своята сила чрез кабела в тялото си.


в
Научете колкото можете, за панически атаки. Това може да бъде ключ от вашия боравене с тях. Уверете се, че можете да научите колкото може повече за възможните причини и как да се борим с тях. Колкото повече информация имате, толкова по-добре ще бъде да се справят с пристъп на паника, когато имате.


в
Да се намери адвокат, който се специализира в тревожни и панически разстройства, за да ви помогне да управлявате стреса и да се научат да се справят с гърчове. Казвам професионалист може да ви помогне да разберете причините за вашите пристъпи на паника, и може да ви даде неутрален начин за решаване на стресови проблеми, които допринасят за вашето пристъпи на паника.


в
Ако практикувате правилната стойка, вашите проблеми на тревожност могат да бъдат смекчени. Това е така, защото когато седите или стоите изправени, гърдите отворена, което позволява да диша по-спокойно. Това ще помогне да премахнете излишната напрежението в тялото си, който може да допринесе за тревожно и паника.


в
Когато започнете да се чувствате пристъп наближава, трябва да се опитате да Раз-даде възможност да атакува. Кажете на себе си отново и отново, че си атаки, никога няма да предизвика никаква вреда за вас и пристъпи на паника никога не може да навреди на някой друг. Кажете си, че това не означава нищо на всички.


в
Ядосан на собствените им страхове и им кажи, че ти не ми позволиш паническая атака отведе надолу! Наистина разкажете за чувствата си, че сте болен и че наистина не ги искат в живота си! Нека те знаят, че когато те напуснат този път, вие никога няма да искате да ги видите отново, така че чао!


в
Тези чувства, които изпитвате по време на пристъп на паника няма да ви накара да навреди. Те могат да бъдат много неприятни, но опитай се да разбереш, че те не могат да ви навредят, могат само да си действия. Ако смятате, че имате, за да се измъкне и да избяга, и няма да предприеме някакво действие, а това ще ви помогне да спечелите чувства. Поеме контрола на тялото ви и не забравяйте вашите действия, че ви боли<.BR />

в
Чудесен начин да се помогне да поемат контрола назад от своите пристъпи на паника, за да хвалят себе си и другите около вас. Ти не си това, което си мисли и чувства ти казвам, така не трябва да си ги съди. Помислете, отколкото има в действителност, и правя точно обратното на това, че вашата паника казва за себе си<.BR />

в
Ако вие сте човек, който особено податлив на пристъпи на паника и безпокойство, след това трябва да опитате да използвате ароматерапия. Има няколко разновидности, които, както е доказано, за облекчаване на ума си и ще ви помогне да се освободи напрежението от вашето тяло. Опитайте с ароматерапия, за да ви помогне по-лесно да се отпуснете.


в
Вие трябва да намерите вашия паническая атака води. Когато нещо или някой, които ви кара да се тревожите, просто в очакване на неговото решение може да бъде достатъчно, за да започне атаката. Трябва да се научи как да изразява себе си по начин, който е спокоен и продуктивен. Това ще ви позволи да не се запушва, което може да предизвика паническую атака<.BR />

в
Паническая на атаката може да бъде малко плашещо, но когато имате по-горе съвети, за това може да бъде малко по-лесно. Непременно опитайте се на всяка стъпка, когато имате атака, за да видите кой метод работи най-добре за вас. Намери нещо, което помага и, накрая, да се почувства малко по-добре.