Бабини Зъби

Използвайте тези съвети, за да помогне на гъбична инфекция
в

в
Сделка с гъбична инфекция е разочароващо и досадно. Има много домашни средства на разположение за вас в допълнение към вашия лекар. Вижте, за да видите, че все още можете да научите за млечница и тъй като те не трябва да ви плаши още нещо<.BR />

в
Знаете ли, че бактерии в киселото мляко може да помогне в борбата с гъбична инфекция? Това е вярно, но той трябва да бъде неподсладено кисело мляко. Дрождите се хранят със захар и кисело мляко, не ще бъде от полза, ако той съдържа захар. Вие дори можете да го използвате като локално лечение, тампон, потопен в кисело мляко.


в
Бойни действия на гъбични инфекции по-лесно и малко кисело мляко. Кисело мляко се прилага директно към областта на влагалището може да облекчи чувството на дискомфорт и да балансират, за да се върнете в тялото на жената. Киселото мляко съдържа лактобактерии ацидофилус, и това е установено в здраво влагалището. Уверете се, че кисело мляко е просто и използвате тампон, за да помогне за предотвратяване на каша.


в
Не забравяйте, че нивото на хормони може да повлияе на броя и интензивността на млечница. Когато нивото на хормоните не се стабилизира, лошите бактерии в вагиналната област, е по-вероятно, за да пусна млечница. Редица фактори могат да повлияят на вашите хормони, като например противозачатъчни хапчета и стероидни лекарства, така че говорете с вашия лекар за това, какво можете да направите<.BR />

в
Да се съхранява на хладно място. Мая, обикновено виреят в топла среда. Опитайте се да ти слабините хладно и сухо, не на продължителни горещи вани. Също така избягвайте накисването в горещи бани. Когато времето е топло, особено като съзнава дрехи, които ще носите. Нищо не я носи твърде тясна, която ще запази въздух от охлаждане на вагиналната област.


в
Ако имате дрожди инфекции, опитайте да използвате по-контра противогъбични кремове. Можете да ги намерите в местния магазин за хранителни стоки или за аптека. Те се предлагат под различни имена, като “Мандаспрей” и Monistat. Да се прилага крем, както е посочено в засегнатата област, за да помогне за успокояване и лечение на симптоми на млечница<.BR />

в
Ако имате гъбична инфекция, важно е, че ще избегне сексуалното общуване, най-малко седем дни след началото на лечението. Дори ако вагината се чувства по-добре, там все още могат да бъдат лоши бактерии се намират. Ако имате контакт с тази бактерията все още е налице, можете да получите вашия гъбична инфекция, отново, отново и отново.


в
Има много продукти, които могат да помогнат в борбата с гъбична инфекция. Един неподсладен сок от червена боровинка, който може да се подкиселява влагалищными секрети, които, от своя страна, ще ви помогне да убие дрождите. Чесън-това е още едно популярно лекарство, тъй като тя има противовъзпалителни свойства. Опитайте две скилидки на ден, храни или салати. Чесън добър вкус също!


в
За да се предотврати възникването на гъбична инфекция, това обикновено е добра идея да се сменят често дрехите, особено когато ти си мокър. Не чакам след тренировка във фитнес залата или в басейна се промени. А е необходимо да се промени дрехите си точно сега.


в
Винаги гледам, където и да обтираете. По всяко време можете да използвате в банята, но най-вече след дефекация е важно да се помни, да се избърсва отпред назад, а не отзад. Ако протираете от задната към предната част, рискувате предаване на мая и фекални бактерии за влагалището, които могат да предизвикат инфекция.


в
Памучни гащи да инстинкти на сухо и хладно. Памукът е естествена материя, която абсорбира влагата и влажност на въздуха и по този начин предотвратява растежа на бактерии. Ако сте склонни често гъбична инфекция, вие трябва да закупите различни бельо и да положи усилия, за да ги държи в чистота. Използвайте защитни кърпички, Ако трябва, за да абсорбира влага.


в
Вашето бельо трябва да бъде направено от качествен памук. Ако бельото не е от памук, уверете се, че има поне една група в чатала, че е памук. Да си бельо чисто и сухо. Мая растат във влажна среда, затова, ако се потите или пропускам малко, колкото е възможно по-скоро да променят своето бельо.


в
За да се сведе до минимум шансовете си за млечница, помислете за бельото си. Всяко бельо се прави нищо друго, освен за памук не пропуска въздух и създава хранителна среда за гъбични инфекции. Никога не стойте в мокър бански костюм за по-дълго, отколкото е необходимо, тъй като тъмните сурови вътре среда е висока зона на риск.


в
Знаете разликите между гъбична инфекция и бактериални инфекции. Гъбичките причиняват сърбеж, парене, зачервяване и отделяне, които изглеждат като извара. Бактериални инфекции причиняват неприятна миризма, сърбеж, дискомфорт и кървене, които може да се появи жълтеникав или зеленикав цвят. Ако не сте сигурни, какъв вид имате, консултирайте се с вашия лекар преди започване на лечението.


в
Много хора може да не знаят това, но прекомерното потребление на захар в диетата си може действително да доведе до гнойна инфекция. Вземете профилактика и ограничаване на количеството на захарта в диетата си. Уверете се, че се храните здравословно и балансирано хранене, която изглажда всичко лошо.


в
Всеки път, когато приемате лекарства, за да помогне да се борим с гъбична инфекция, трябва да се помни за това какви лекарства приемате. Антибиотиците убиват не само лошите бактерии, но и добрите бактерии, което помага за предотвратяване на мая от се увеличава. Неща, като например противозачатъчни хапчета и орални стероиди също така увеличават вероятността от получаване на гнойна инфекция.


в
Ако имате диагноза млечница, използвайте тези съвети, за да контролират симптомите. Намери съвети, които работят най-добре за вас и ги използвайте. Вие не трябва да постави живота си само защото имате гъбична инфекция. Опитайте съвети и скоро ще се върнете към нормално състояние.