Андропенис

Търсене За Голям Играчки? Вижте Тези Съвети!


в
Дори ако нямате собствени деца, играчки-магазини-е, понякога е необходимо. Вашето семейство и приятели, има деца, може би се раздават играчки на рождени дни и празници. Може би просто се нуждаете от малко у дома, когато имате посетители. Използвайте следните въпроси, за да научите няколко съвета за успешна играчки за пазаруване.


в
Има много прекрасни онлайн магазините можете да си купите играчки за деца от всички възрасти. За да спестите време, докато пазарува онлайн, сортиране значение възрастта и пола на детето. Най-накрая да сортирате по ценови диапазон. Това ще ви помогне бързо да се определи най-добрият подарък за този специален повод.


в
Направете си домашното, за да разберете кои играчки са най-популярни всеки година. Нови списъци прави всяка година по време на празника. Изследването е чудесен начин да се излезе с нови идеи за пазаруване. Започнете да правите покупки колкото се може по-рано, и бъдете сигурни, че разполагате с време, за да се оценят вашите възможности.


в
Ако имате няколко деца в семейството си, бъдете сигурни, за да вземем някои детски играчки, които ви позволяват да играят социални игри. Това може да е детски конструктор или Лего. Или можете да изберете много различни настолни игри там. Тези играчки помагат на семейството си по-близо един до друг.


в
Ако детето ви е нараснал играчка, не си выбросишь! Мисля за продажба На играчки на разпродажба или да ги даде на Армията на Спасението. Има и други семейства, които могат да използват тези играчки, и те не могат да имат пари за по-нова версия. Какви играчки кошница за вашето дете може да бъде друго семейство съкровище.


в
Уверете се, че да се мисли за това, стоката на съответната възраст. Играчки изчислява с идеална възрастова това се прави. Помни за тях при закупуване. Това ще е проблематично, ако вие давате на детето играчка, че той не е достатъчно стар, за да се насладите. Детска играчка, която е твърде млада, детето ви да не е играл дълго време. Не отделят прекомерни средства за неща, които скоро ще ескалира.


в
Направете дарение стари детски играчки в местния детска градина или детска градина. Често, в училищата не е достатъчно за доставки. Играчки, особено играчки образование, може да се превърне в истински дар за способността им да привличат и отглеждат децата си във вашата общност. Ако не си на училище, да гледате на други членове на семейството, за да видите, ако може да има нужда от играчки в семейството.


в
Посъветвайте се с други родители, за най-добрите забавни играчки наоколо. Имате вграден фокус-група на всички около вас! Говори с родителите си детето на градина или игра на двора. Те, вероятно, има много добри съвети дават. Можете дори да откриете, че някои имат допълнителни играчки, които те могат да ви представи.


в
Важно е редовно да проверявате играчки за вашите деца да се избегнат наранявания. Виж всички счупени части или части, които частично се откъснат, като очи, носове, ръце и т.н. се Проверяват играчки за остри ръбове или точки, които могат да навредят на детето. Да се отървете от всички счупени играчки ще намерите.


в
При закупуване на играчки за деца, да не се фокусира върху традиционни роли. Просто защото играчка се смята за популярен с един конкретен пол, децата имат свои предпочитания. Ако детето ви да се интересуват повече от играчки, които са предназначени за противоположния пол, трябва да го закупите за тях.


в
Ако всички играчки купувате за вашето дете, работи на батерии, не забравяйте да ги премахнете, когато детето си играе с него. Вие ще бъдете изненадани, колко лесно за бебето, за сключване на батерия от играчки на ухапване или да я дъвчат. Дори няма да им даде шанс да го направят.


в
Пазаруват и да се сравняват цените при закупуване на играчки онлайн. Цените на играчки могат да се различават значително от продавача на продавача. Уверете се, че търсите играчка в повече от един магазин и фактор в разходите за доставка. Подобни играчки, които са добре направени и по-малко скъпи и интелигентни алтернативи.


в
Не купувайте малки деца, всички детски играчки, които съдържат сменяеми батерии или магнити. И двете неща могат да бъдат изключително зле, ако погълна. Това е вашата работа, за да се увери, че детски играчки купувате, отговаря на необходимите стандарти за безопасност за детето си възраст. Прочетете етикетите на играчките точно.


в
При закупуване на играчки В празници, не забравяйте да проверите и да видите, колко батерия ви ще бъде необходимо за работата им. Страшно се дава на децата играчки, които те не са в състояние да играе с незабавно. Празниците са за усмихни, и това ще им позволи да се чувстват обратното.


в
Да се търси някаква играчка напомня, преди да закупите играчки, които се използват. Човек не може да има никаква представа, ако той е бил отхвърлен. Това е вашата работа, за да го видите преди покупката. Бързо търсене Google може да ви каже много, и това е важно за безопасността на вашето дете!


в
Играчка пазаруване-това е необходимо за родителите, разбира се, но и общото задължение на никого не майка. От децата на приятелите, племенници и племеннички, има много ситуации, когато може да се наложи да отида играчки-магазини. След като прочетете тази статия напълно, вие трябва да бъдете готови да направите някои добри избори.